Kressalāti ar auksti kūpinātu pīles krūtiņu

€ 8.50
ar kazas siera tostiem, apelsīniem un 12 gadus izturēta balzametiķa aizdaru

Arbūza salāti

€ 9.50
ar viegli apceptu tunci, fetas sieru, saldiem sīpoliem, rukolu un sezamu

Vidusjūras salāti — antipasti ar jūras veltēm

€ 12.50
tīģergarneles, jūras ķemmītes, astoņkāji, kalmāri ar Kalamata olīvām, artišokiem, konfita kartupeļiem un ķirštomātiem

Salāti ar tīģergarnelēm

€ 9.80
ar mango, avokado, papaiju, ķirbju sēklām un čili piparu medus-laima mērcē

Salāti ar pašu kūpinātu foreli

€ 7.50
ar paipalu olām un ceptu biešu-mārrutku mērci

Vasaras Cēzars

€ 8.50
ar grillētiem gailenēm un Madonas kazas sieru

Ēdienkartē ēdienu sastāvs var mainīties atkarībā no sezonas!